Új szereplőkkel bővül a Prologis csapata

2018. szeptember 13. 14:07    
nyomtatás
 
Két új munkatárssal bővíti kelet-közép-európai projektmenedzsment csapatát a Prologis, Inc. Ezzel a vállalat tovább erősíti szolgáltatási körét a projektmenedzsment terén is - szerepel a vállalat közleményében.


Michal Vrba lett a Prologis kelet-közép-európai projektjeinek irányításáért felelős igazgatója. A régióban folytatott fejlesztések átfogó koordinálását és felügyeletét végzi a kezdetektől azok átadásáig, valamint menedzseli a felvásárlások és eladások folyamatát. Vrba a pozíciót Bellák Balázstól veszi át, aki Prologis Europe projektmenedzsmentért felelős vezetőjévé lépett elő.

Ezzel egy időben Leonard Kubanek projektmenedzsmentért felelős igazgatói pozícióban csatlakozott a vállalat varsói irodájához. A projektmenedzsment csapat vezetőjeként ő felel a lengyel piacon folytatott fejlesztési tevékenységekért. Közvetlen felettesei Pawe Sapek lengyelországi ügyvezető és Michal Vrba.

Új szereplőkkel bővül a Prologis csapata


2018.09.10 12:12 Az egyik legmodernebb technológiával építkezik a Prologis

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Figyelemre méltó lakásfejlesztés a diplomata-negyedben (x)

Benczúr11 projekt - új otthonok garantáltan 5% áfával. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium