Hoppá! További 30 ezer négyzetméternyi pláza épülhet Budán

2018. május 17. 10:20    
nyomtatás
 
Naponta jelenik meg több tízezer újabb bevásárlóközpontról hír, kezdve a még építési engedélyre váró óbudai komplexumról, vagy az Etele Pláza építésének elkezdéséről. Most a Campona fejlesztéséről érkezett bejelentés, mely szerint 30 ezer négyzetméterrel bővülhet a budai bevásárlóközpont - szerepel Budafok-Tétény honlapján.


Tavaly márciusban számoltunk be arról, hogy a CPI Property Group megvásárolta a Campona bevásárlóközpontot. Az önkormányzat legutóbbi testületi ülésén a csoport képviselője bejelentette, hogy a tulajdonos összesen mintegy 30 ezer négyzetméteres bővítést tervez a bevásárlóközpont két szintjén. A földszinti alapterület 10 ezer négyzetméterrel, míg az emeleti alapterület csaknem 21 ezer négyzetméterrel bővülhet a tervek alapján.

2018.02.15 09:37 Egy ábrán az ország legnagyobb ingatlantranzakciói

Kíváncsi vagy, hogyan alakítja át életünket a digitalizáció, a big data, az Internet of Things, vagy az okosodó városok és otthonok? Jelentkezz a Portfolio június 7-én megrendezésre kerülő Smart City 2018 konferenciájára, ahol a szakma legnagyobb képviselői vitatják meg az aktuális trendeket.


Ennek részeként, a Campona mögötti út kibővülne egy úgynevezett "expressz rámpával", amely egyből a parkolóház tetőszintjére vinne, illetve az első emeleti szintet részlegesen (nagyjából 13 ezer négyzetméter alapterülettel) bővítenék a Campona jelenlegi épületéhez kapcsolódóan. Egyelőre nincsenek tervek, hogy új szinttel is bővítenék a bevásárlóközpontot, a tetőre azonban elképzelhető, hogy új vendéglátóegységet és teraszt alakítanak ki.

2018.05.09 10:53 Bejelentették: jövőre indul az új budai gigapláza építése (képgaléria)
2018.05.10 16:15 Megtorpedózhatja az állam az új budai gigapláza építését!
2018.05.16 15:12 Újabb pláza építése indulhat Budán

Az Etele Pláza és az Óbudai Pláza megépülése összesen 106 ezer négyzetmétert tesz ki, ha ehhez még hozzávesszük a Campona bővülését már 136 ezer négyzetméternyi új területről van szó, amely a következő években készülhet el. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben a most bejelentett 30 ezer négyzetméter a nettó bérbe adható területre vonatkozik, a Campona jelenlegi 40 ezer négyzetmétere majdnem megduplázódna és ezzel az Arénát is megelőzné.

Hoppá! További 30 ezer négyzetméternyi pláza épülhet Budán


Hoppá! További 30 ezer négyzetméternyi pláza épülhet Budán

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Senior portfólió-menedzser
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium