Kivonul az országból az egyik legnagyobb ingatlantulajdonos

2018. február 12. 10:23  english version   
nyomtatás
 
Összesen 18 ingatlanát értékesíti az Atrium European Real Estate Csoport Magyarországon és egy további egységet Csehországban. Az ingatlanok összértéke eléri a 70 millió eurót (22 milliárd forint). A cég a régió kiskereskedelmi piacának egyik legnagyobb szereplője, a mostani döntéssel lényegében a teljes magyarországi portfólióját értékesíti.


A tranzakció volumene a cég 2017. szeptember 30-án számolt könyv szerinti értékének 8 százalékát teszi ki. Az Atrium Magyarországon többségében kisebb élelmiszerüzleteket tulajdonol, vidéken főként Penny Marketek tartoznak hozzá. A két legnagyobb ingatlana az óbudai EuroCenter bevásárlóközpont, valamint egy Késmárk utcai iroda és raktárépület. Mindkettő alapterülete meghaladja a 20 ezer négyzetmétert, előbbi eladásáról múlt héten a Portfolio Ingatlan is beszámolt.

2018.02.05 16:38 Eladták az EuroCenter bevásárlóközpontot

Kivonul az országból az egyik legnagyobb ingatlantulajdonos

Részletekért kattints a képre!

A cégnek a régióban Magyarországon kívül Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban és Szlovákiában is vannak ingatlanai, melyek pontos típusairól és elhelyezkedéseiről a fenti képre kattintva, a társaság honlapján olvashatunk részletesebben.

Kivonul az országból az egyik legnagyobb ingatlantulajdonos

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium