Előfizetői tartalom

Mi kell ahhoz, hogy életben maradhassanak a plázáink?

Portfolio
Akkor vagyunk sikeresek, ha egyfelől vonzóak vagyunk a külföldieknek, akik rengeteg üzleti lehetőséget látnak hazánkban, másfelől mi magunk is sikeresen tudjuk exportálni a megszerzett tapasztalatainkat és tudásunkat. A Property Investment Forum második szekciójában a szakértők többek között a magyar piac megítéléséről, a következő évek lehetséges kockázatairól és a retail szektor átalakulásáról beszélgettek.

Dr. Schweizer Edina, Partner - Head of CEE Banking and Finance, Noerr elmondta, hogy a kelet-közép-európai régió ki van téve az egész Európában zajló folyamatoknak, a vállalatok, a kormányok, a befektetők, mind országokat átívelve hoznak döntéseket, ami egyben kockázatokat is rejt magában. Hozzátette azt is, hogy a régiót sok esetben nem ismerik a befektetők, ami miatt gyakran...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés