Októberre készül el a főváros legújabb plázája (képek)

2018. augusztus 7. 14:48    
nyomtatás
 
Év eleje óta tart a Shopmark - egykori Europark - bevásárlóközpont felújítása. A Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap tulajdonában álló pláza átalakítása várhatóan októberre fejeződik be. A felújítás jelenlegi állapotát képgalériában mutatjuk be.

A retail szektor képviselői is jelen lesznek a november 22-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum konferencián, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseményén! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most extra early bird áron!A Shopmark megújítása 2018 elején kezdődött a KÉSZ Építő Zrt. kivitelezésében. Az átépítés és az üzlethelyiségek bérbeadása egyaránt jó ütemben halad, a kispestiek októberben vehetik újra birtokba a megújult bevásárlóközpontot. Az eddigi munkálatok eredményeként többek között megszületett az új térelrendezés és az épület modernizációja is folyamatosan zajlik.

Shopmark felújítása
Shopmark felújítása (galéria, 14 kép)

A felújítás jelenlegi fázisában az álmennyezet kialakítása, a portáltartó acélszerkezet kiépítése, a homlokzati burkolás, valamint különböző gépészeti és elektromos munkálatok zajlanak. A 26 ezer négyzetméteres bevásárlóközpont földszintjét födémáttöréssel tették világosabbá, és könnyebben átláthatóvá az emeletek közötti tereket. Az új belső téri elosztásnak köszönhetően közel 80 új üzlet és szolgáltató kaphatott helyet az Üllői úti bevásárlóközpontban.

Októberre készül el a főváros legújabb plázája (képek)

A bevásárlóközpont 90 százaléka már bérlőre talált, a meglévő üzletek mellett számos új márka képviselteti majd magát az épületben. A bérlők az építkezéshez igazított ütemezéssel már elkezdték birtokba venni a területüket, így a közös területek kialakításával egy időben elkezdődhetnek az üzletek kiépítési munkálatai annak érdekében, hogy az októberi nyitásra teljes mértékben átadható legyen a bevásárlóközpont.
2018.02.15 12:05 Kiderült, hogy ki újítja fel az egyik legöregebb magyar plázát

Októberre készül el a főváros legújabb plázája (képek)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium