Tata visszavág Tatabányának - Nagyobb és szebb Intersparja lesz a helyieknek

2018. március 7. 14:46    
nyomtatás
 
Mintegy 5200 négyzetméteres új hipermarket építését jelentette be a Spar. Az új üzletet Tatán építik fel és várhatóan 2019 nyarán nyílik majd meg. Az országban ez lesz a 34. Interspar áruház.


A hipermarket az egykori Tatai Atlétikai Club pályájának helyén fog megvalósulni, mintegy 5200 négyzetméteren, az Interspar mellett pedig 2600 négyzetméteren különböző üzletek és szolgáltatók kapnak helyet. A beruházás összértéke csaknem 4,2 milliárd forint, amelyet a Spar önerőből fedez.

Tata visszavág Tatabányának - Nagyobb és szebb Intersparja lesz a helyieknek


Az áruházra az engedélyt még a plázastop előtt kérte a cég, de a gazdasági helyzet most tette indokolttá, hogy el is kezdjék azt. November végén írtunk arról, hogy a tatabányai Interspar áruház is megújul, ott 5000 négyzetmétert modernizáltak, melyből 1360 négyzetméter shopterület, 3950 négyzetméternyi eladótér újult meg.

2017.11.29 15:25 Fellélegezhetnek a tatabányaiak

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium