Új vezető kerül az ingatlanpiaci vállalat élére

2018. július 10. 14:27    
nyomtatás
 
Újabb személyi változás történt a hazai ingatlanpiacon, Nagy Gyula az OTP Ingatlan korábbi gazdasági igazgatója, július közepétől a CTP pénzügyi vezetői pozícióját töltheti be.


Új vezető kerül az ingatlanpiaci vállalat élére2018 július közepétől a CTP magyarországi csapata tovább erősödik, ezúttal Nagy Gyula az OTP Ingatlan korábbi gazdasági igazgatója csatlakozik a cégcsoporthoz, pénzügyi vezetői pozícióba. Feladata, hogy az eddigi ingatlanipari és korábbi könyvvizsgálói szakmai tapasztalatát kamatoztatva a CTP hazai támogatói területének erősítésével segítse a cég üzleti növekedését és annak jövőbeni fenntarthatóságát. A CTP-ről több logisztikaiingatlan-tranzakció kapcsán lehetett már hallani, például tavaly októberben a vállalat megvásárolta a Nokia korábbi épületét Komáromban, valamint idén márciusban a cég egy biatorbágyi és egy dunaharaszti telekkel is bővítette a portfólióját.

2018.01.08 08:00 Új szereplők érkeztek a hazai ingatlanpiacra
2018.03.19 11:28 Két új ingatlanfejlesztés indul a budapesti agglomerációban

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium