Előfizetői tartalom

Vad üzlet köttetett: milliárdokért kelt el egy ingatlan a Vörösmarty téren

Portfolio
Megvették a Vörösmarty tér egyik legjobb fekvésű luxusépületét, a Kasselik Ház eladója a Pallas Athéné Alapítványok, míg a vásárló a nemzetközi AEW ingatlanbefektető volt, a cég egy retail eszközöket tartalmazó befektetési alapja, a Europe City Retail számára vásárolta meg a Vörösmarty tér 3. szám alatt álló ingatlan első három szintjét - szerepel a PropertyEU cikkében.

A tranzakció mintegy 3160 négyzetmétert tett ki és az épület első három, többnyire kiskereskedelmi egységeket tatalmazó szintjére vonatkozott. Az ingatlan első emeletén és földszintjén kiskereskedelmi egységek találhatóak, egy ruházati divatmárka (Berskha), illetve egy olasz étteremlánc (Vapiano) bérli ezt a területet. A második emelet jelenleg üresen áll, de a felújítást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés