Előfizetői tartalom

Új város épül az M1, M7 találkozásánál

Portfolio
A következő 13 évben összesen több mint 300 milliárd forintos fejlesztést hajt végre az M0, M1 és M7-es autópályák által határolt Arany háromszögben a Walker & Williams Investment Group, Tópark néven. Az összesen 140 hektáron megvalósuló iroda, lakás, szolgáltatásközpont, rekreációs projekt első lépcsőjében közel 100,000 négyzetméter iroda, 168 bérlakás és apartman épül. Az irodák bérleti díját 10 euró alá tervezi a fejlesztő.

Petrovszky Gábor, a Walker & Williams magyarországi képviselője a fejlesztésről elmondta, hogy a hatalmas területén szeretnék megvalósítani Európa egyik legnagyobb irodaparkját és szolgáltató, innovációs központját. A projekt első lépéseit az OTP Bank és az Eurohypo finanszírozza. A szakember elmondta, hogy Magyarországon egyedülálló módon csak a projekt előkészítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés