Bejelentették: januártól bezárják a belvárosi luxusszállodát

MTI
2018. december 7. 14:25    
nyomtatás
 
Januárban bezár a belvárosi Buddha-Bar Hotel, miután a hotel üzemeltetésére kötött bérleti szerződés lejárt a Klotild palotában - közölte a Buddha-Bar Hotel vezetősége az MTI-vel pénteken.


A tájékoztatás szerint az épületet a tulajdonos értékesíti. A szálloda üzemeltetői a munkatársak közel kétharmadának a cégcsoporthoz tartozó többi szállodánál kínálnak fel pozíciókat, illetve szakértők bevonásával elhelyezkedési és jogi tanácsadást biztosítanak. A több mint 100 szobás ötcsillagos Buddha-Bar Hotelt 2012-ben nyitották meg.

2018.11.29 08:00 Ők tényleg tudják, hogyan kell hotelből pénzt csinálni

Közölték, hogy a döntés a céghez tartozó további egységeket nem érinti, jövőre újabb szállodaipari és ingatlanfejlesztési beruházásokat terveznek lezárni. A Mellow Mood cégcsoport 12 szállodát birtokol, illetve üzemeltet Budapesten, összesen 5 brand alatt hostel, három-, négy- és ötcsillagos szállodájuk is van. Ez a szám azonban a következő hónapokban tovább bővülhet, amint átadásra kerül a Párisi Udvarban épülő luxusszálloda, ami a Hyatt cégcsoport Unbound márkájaként működik majd. Érdekessége a dolognak, hogy az épülő új szálloda a januárban bezáró Buddha-Bar Hotel közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

Bejelentették: januártól bezárják a belvárosi luxusszállodátPortfolio Ingatlanmagazin - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon 2018/2.


A Mellow Mood tulajdonosai is szerepelnek a Portfolio Ingatlanmagazin legújabb, top 50-es listáján. Az újság a Portfolio Könyvesboltban, vagy a nagyobb újságárusoknál vásárolható meg.


2018.07.11 13:50 Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

A piacon egyedülálló szolgáltatásokat vezetett be az OTP Ingatlanpont (x)

Az OTP Ingatlanpont döntött: bevezette a papírmentes ügyintézést. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Pricing Specialist
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium