Elindult a józsefvárosi strand projekt? - Több száz milliós állami támogatást jelentettek be

2019. július 11. 09:40    
nyomtatás
 
A Józsefvárosi strand- és gyógyfürdő beruházás előkészítési támogatására, mintegy 200 millió forintos átcsoportosításról jelent meg egy bekezdés a 121. számú Magyar Közlönyben.


Még tavaly júliusban jelentette be Tarlós István főpolgármester, hogy milyen fejlesztési tervek vannak a VIII. kerületben. Az akkori tájékoztatóban elmondta, hogy kétmilliárd forintból újulhat meg a Blaha Lujza tér, illetve a főváros fürdőfejlesztési programja keretében egy tízmedencés fürdő, szabadidő-, sport- és kulturális központ épül a kerületben.

2018.07.03 12:03 Megújul a fővárosi Orczy-negyed

A Magyar Közlönyben megjelentek szerint a Józsefvárosi strand- és gyógyfürdő beruházás előkészítésének támogatására mintegy 200 millió forintot csoportosítanak át:

A Kormány az Áht. 33. § (2) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva 200 000 000 forint egyszeri átcsoportosítását rendeli el, a  Józsefvárosi strand- és gyógyfürdő beruházás előkészítésének támogatása érdekében...a felelős pénzügyminiszter felhívja a Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy a 2. pont szerinti forrás felhasználása érdekében támogatói okiratot bocsásson ki a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. részére az elszámolási kötelezettség kikötésével, a fel nem használt támogatási összeg tekintetében visszafizetési kötelezettséggel, a 2. pontban nyújtott forrás terhére.


Práter Park 2.

Práter Park 2.

1083 Budapest, Tömő utca 58.
56 db lakás
36 - 54 m2 alapterület
Átadás:
2019. dec
37.5 - 40 M Ft
Ajánlatot kérek

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium