Előfizetői tartalom

Hatalmas dugókra kell készülni Budapesten: ezeken a helyeken lesznek útlezárások

Portfolio
A BKK tájékoztatása szerint 2019-ben is folytatódnak a kiemelt útfelújítások, így újabb fennakadások lehetnek a közúti közlekedésben. Ebben az évben is folytatják többek között a Balatoni és a Fehérvári út felújítását, de megújul a Pasaréti út és a Szentendrei út, valamint teljesen átalakul a Széna tér, a Blaha Lujza tér és az Orczy tér is - szerepel az Infostart cikkében.

A BKK tájékoztatása szerint 2019-ben: március közepétől folytatódik és várhatóan júniusig tart a körforgalmak kiépítése a XI., illetve a XXII. kerületben a Balatoni úton; március közepétől folytatódik és várhatóan júniusig tart a XI. kerületi Fehérvári út Hamzsabégi út és Lecke utca, valamint Csurgói út és Kondorosi út közötti szakaszának a felújítása; március...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés