Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél

2019. június 13. 15:45    
nyomtatás
 
Tucatnyi budapesti zárt parkolóban használható mostantól az a rendszer, melynek segítségével úgy parkolhatunk, hogy az ezzel járó vesződést a Rollet applikáció megoldja helyettünk. Nem kell jegyet húznunk, se aprópénzzel bajlódnunk, vagy a mobilunkról indítanunk a parkolást, a rendszer ugyanis felismeri az autónkat és automatikusan levonja a parkolási díjat a kártyánkról.


Egyszerű dolguk lehet a felhasználónak, a rendszám és a bankkártya adatok egyszeri regisztrálása után már működhet is az érintésmentes parkolás. A Rollet felismeri az autót és automatikusan felnyitja a sorompót a jármű előtt, a fizetés is teljesen automatizált, a rendszer levonja a parkolódíj összegét a bankkártyáról és felnyitja az autó előtt a sorompót. A parkolásért nem számítanak fel kényelmi díjat, így a felhasználó pont annyit fizet, mintha jeggyel parkolna.

Júniustól 12 helyszínen lesz elérhető ez a szolgáltatás, köztük Óbudán, Hegyvidéken és a belvárosi kerületekben, valamint a Lupa-tónál.

Budai Walzer I. ütem

Budai Walzer I. ütem

1117 Budapest, Budafoki út 215.
260 db lakás
28 - 91 m2 alapterület
Átadás:
2021. máj
27 - 82.3 M Ft
Ajánlatot kérek


"Büszkék vagyunk arra, hogy mostantól a főváros fontos helyszínein is ott lehetünk azok után, hogy Debrecenben már autósok ezrei használják a Rolletet. Ez a tucatnyi új parkoló csak a kezdet, az egész országban szeretnénk elterjeszteni az érintésmentes parkolást és ebben stratégiai partnerünk a legnagyobb hazai parkolóhálózat, a Star Park." - meséli Andy Zhang, a Rollet alapítója és ügyvezető igazgatója, aki a múlt héten megrendezett Future City konferencián is előadott. Akkor elmondta, hogy az alkalmazással gyorsítják a parkolást a plázákban, irodaházakban, ipari ingatlanokban, hiszen ezel megspórolható a sorbaállás. Az adatokat felhő alapú rendszerben tárolják, a vendégek virtuális tokent kapnak, a számlázás elektronikus és élő 24 órás chat ügyfélszolgálatot működtetnek.

Andy Zhang

ügyvezető Igazgató, alapító

Rollet

A londoni Central Saint Martins egyetemen tanult ipari formatervezést, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát 2015-ben. Egyebek mellett a We Love Budapest és a kínai OnePlus alapítója, e-kereskedelem... Tovább »2019.06.05 14:52 Több százezer magyar életét könnyíti az okosjárda

Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium