Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

2019. június 11. 16:05    
nyomtatás
 
Aki már nem találja elég izgalmasnak a hagyományos szállodákat, annak sem kell bánkódnia, várhatóan ősztől fogad látogatókat az első gitár formájú hotel Dél-Floridában. Az 1,5 milliárd dollárból, vagyis 420 milliárd forintból Hollywoodban épülő Hard Rock Hotelben már július 24-től lehet szobákat foglalni, némelyikben külön medence is kialakításra került - írja a CNN Travel.


Egy 2,2 milliárd doláros projekt keretében egyszerre két Hard Rock Hotel is épül Floridában (Tampában és Hollywoodban) melyek közül az utóbbi már október 24-től fogadja a vendégeit. A hotel különlegessége, hogy az épületnek gitár formája van, a több mint 120 méter magas szállodát mintegy 420 milliárd forintnak megfelelő összegből fejlesztik. A szobák 48 négyzetmétertől kezdődnek, de lesznek 42-74 négyzetméter közötti vízre épült villák, illetve az Oasis-torony szobáiban saját medencével is találkozhatnak a szállóvendégek.

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Forrás: CNN Travel

A szálloda hatalmas előadótermében mintegy 100 koncertet terveznek évente, ezentúl azonban bokszmeccsekre, színházi előadásokra, vagy akár díjátadó ünnepségekre is alkalmas lehet a több mint 125 millió dollárból épülő terem. Természetesen a napozóterasz és medence, egy mesterséges tó és a rooftop bár sem hiányozhat a szállodából, számos üzlettel, mintegy 3000 nyerőgéppel és 228 játékasztallal, illetve éttermekkel kiegészítve.

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Forrás: CNN Travel

Itthon is folyamatban van az első Hard Rock Hotel fejlesztése, a LifeStyle hotel kategóriába tartozó új szálloda a VI. kerületben, a Nagymező utcában épül és várhatóan már 2019 végére megnyitja a kapuit. A szobák átlagos mérete 25 négyzetméter lesz, egy Lobby Bár, egy kisebb konferenciaközpont, illetve egy tetőtéri multifunkcionális rendezvény helyszín is kialakításra kerül az ingatlanban. A hotelt fejlesztő cég, a RedWood Real Estate Holding vezérigazgatója, Erdei Bálint, a tavalyi Property Investment Forumon elmondta, hogy nemcsak a repülőtér forgalma, de a vendégéjszakák száma is folyamatosan növekszik, 2019-ben már a 11 milliót is elérheti Budapesten, ami szintén mutatja, hogy rendkívüli potenciál van a városban.

2018.11.29 08:00 Ők tényleg tudják, hogyan kell hotelből pénzt csinálni
2018.11.20 13:10 Brutális tömegek érkezhetnek Budapestre a következő években

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium