Előfizetői tartalom

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Portfolio
Aki már nem találja elég izgalmasnak a hagyományos szállodákat, annak sem kell bánkódnia, várhatóan ősztől fogad látogatókat az első gitár formájú hotel Dél-Floridában. Az 1,5 milliárd dollárból, vagyis 420 milliárd forintból Hollywoodban épülő Hard Rock Hotelben már július 24-től lehet szobákat foglalni, némelyikben külön medence is kialakításra került - írja a CNN Travel.

Egy 2,2 milliárd doláros projekt keretében egyszerre két Hard Rock Hotel is épül Floridában (Tampában és Hollywoodban) melyek közül az utóbbi már október 24-től fogadja a vendégeit. A hotel különlegessége, hogy az épületnek gitár formája van, a több mint 120 méter magas szállodát mintegy 420 milliárd forintnak megfelelő összegből fejlesztik. A szobák 48 négyzetmétertől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés