Munkásszállót építene a kormány a fővárosban

2019. április 11. 08:56    
nyomtatás
 
Szerdán jelent meg a Magyar Közlönyben az a kormányhatározat, amiben elrendelik, hogy a IV. kerületben, a Árpád út 124-126. szám alatti ingatlanon munkásszállás kerüljön kialakításra - írja a 444.hu.


A határozat szerint a kormány annak érdekében rendeli el a korábbi Árpád Úti Kórház területén lévő épület munkásszállóvá alakítását, hogy a vidékről Budapestre utazó munkavállalók elérhető áron juthassanak szálláshoz. A IV. kerületi munkásszállás tervezési és kivitelezési költségeire 1,318 milliárd forintot különítenek el a költségvetésben.

A lap kitért arra, hogy a korábbi hírek alapján ugyanezt az ingatlant egy 150 fő ellátására alkalmas hajléktalanotthonként üzemeltetnék, a beruházás akkori költsége 270 millió forintról szólt, amihez még az éves fenntartási költségek hozzájönnek.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...



Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír





hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium