Előfizetői tartalom

Rossz hír az autósoknak: fizetős lesz a parkolás Óbuda eddig ingyenes részein

Portfolio
A Fővárosi Közgyűlés még tavaly év elején döntött egy új fizetős övezet kialakításáról Óbudán, mostanra a pontos dátumok és övezethatárok is kiderültek, ami alapján 2019. június 3-án indul a kaszásdűlői fizetőparkolás tesztidőszaka. A parkolási engedély iránti kérelmeket elektronikusan, személyesen vagy postai úton, a mai naptól, azaz 2019. április 1-től lehet benyújtani - szerepel az Óbudai Parkolási Kft. honlapján.

Számos lakossági észrevétel érkezett az önkormányzathoz a kaszásdűlői terület parkolási problémáival kapcsolatban, ezért Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata kezdeményezte a Fővárosi Önkormányzatnál egy újabb díjfizetős övezet kialakítását. Az évek során megváltozott közlekedési szokásoknak köszönhetően az agglomerációból érkezők jellemzően P+R parkolóként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés