Portfolio.hu könyvesbolt

Portfolio Ingatlanmagazin - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon

Szerző: A Portfolio Ingatlanmagazin szerkesztésében
Ár: 990 Ft.
Kiadás éve: 2016
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:120
ISBN:2498-5880
 vagy vissza a könyvesboltba

Hiánypótló összeállítással rukkolt elõ idén a Portfolio Ingatlanmagazin. A hazai ingatlanpiac történetében elõször publikálta a szektor 50 legbefolyásosabb szereplõjének listáját, amellyel a mértékadó iparági média már régóta adós volt. Míg a legtöbb üzleti szektor már régóta rendelkezik saját „számvetéssel”, iparági listákkal, rangsorokkal a „legnagyobbakról, legbefolyásosabbakról, leggazdagabbakról”, az ingatlanszektorban még soha nem született ilyen összeállítás.
A kiadvány azokat a személyiségeket vonultatja fel, akik 2016-ban valamilyen módon meghatározó befolyással bírnak a hazai ingatlanpiacra. Vagy azért, mert fontos piaci folyamatokat irányítanak és katalizálnak, vagy azért mert a saját területükön pionírok - új üzleti modelleket hoznak létre, több ezer, vagy akár millió négyzetmétert építenek-üzemeltetnek, esetleg egész városrészeket formálnak át merész épületeket tervezve, vagy átrajzolva a teljes látképet. Nemcsak üzletemberekkel, befektetõkkel, fejlesztõkkel, vállalati és politikai döntéshozókkal, hanem véleményformálókkal, vizionáriusokkal, álmodozókkal és állhatatos megvalósítókkal is találkozhat az Olvasó a magazin 120 oldalán.
A portrésorozat ugyanakkor nemcsak embereket mutat be, a kiadvány célja, hogy pontos képet adjon arról, hogy mi történik ma a hazai, és elsõsorban a budapesti ingatlanpiacon. A bemutatott személyiségek tevékenységén keresztül feltárulnak az iparági folyamatok, a piac struktúrája, számszerû trendek és a szektor üzleti és szakmai kapcsolatrendszere.

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium