valasztas
Podcast

Történelmi jelentőségű amerikai elnökválasztás elé nézük: mire számítsunk?

Portfolio
Holnap tartják az amerikai elnökválasztást, ahol Donald Trump republikánus elnök és Joe Biden demokrata jelölt indulnak az elnöki tisztségért. Az elnökválasztás sok szempontból egyedi - a levélszavazatok miatt szinte biztos, hogy csak később tudjuk meg az eredményt, és az is valószínű, hogy bármilyen eredmény is lesz, a vesztes fél szavazói rendkívül lehangoltak lesznek. Nemcsak a felek világképe teljesen eltérő, de a társadalom is polarizált.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Az egész világ az amerikai elnökválasztásra figyel most, ami egyáltalán nem véletlen, mert az esemény hatásai nem korlátozódnak az Atlanti- és a Csendes-óceán két partja közé, de az egész világpolitika alakulását alapjaiban határozzák meg. Különösen igaz ez most, amikor a felek elképzelései ennyire eltérők, és amikor a társadalom is szélsőségesen polarizált. Az elnökválasztás lehetséges kimeneteléről, a kampányról, a jelöltek világpolitikai elképzeléseiről beszélget Magyarics Tamás külpolitikai szakértővel, az ELTE tanárával Zsoldos Ákos, a Portfolio makroelemzője, és Orosz Márton szerkesztő a Portfolio legújabb podcastjében.

Érdemes meghallgatni minket, és érdemes minket követni Spotify-on és iTunes-on is!

Holnap van az elnökválasztás napja!

Már csak 1 nap van az elnökválasztásig, a hírek, felmérések szinte folyamatosan érkeznek. Ne maradj le a legfrissebb fejleményekről, kövesd az elnökválasztási folyamat alakulását a Portfolio-val: ide kattintva az összes cikkünket megtalálod. Nagy valószínűséggel még nem lehet győztest hirdetni november 3-án, de az addigi eredmények már nagyon sokat elárulhatnak a verseny kimeneteléről, mi ezért holnap egész éjszaka élőben közvetítjük az eseményeket, hogy senki ne maradjon le semmiről. Tarts velünk!

Címlapkép: Getty Images

koronavirus
Európa legjobb üzleti iskolái között a Corvinus
Zsidai Roy
pf_hinta-20201125
bicoin2
Portfolio podcast
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
havasandrás