Előfizetői tartalom

Tényleg jön a tőzsdei összeomlás? Érdemes még bitcoint és Teslát venni?

Portfolio
Tavaly március óta tart a rali a világ tőzsdéin, egymás után dőlnek meg a történelmi csúcsok, miközben a koronavírus-járvány miatti lezárások után a gazdaság még mindig nem tért vissza a rendes kerékvágásba. A globális pénzbőség mániák kialakulásához vezetett, a tőzsde sztárja a Tesla és a bitcoin, többek között ezekről beszélgetett Orosz Márton Nagy Viktorral, a Portfolio vezető elemzőjével.

Bolygók állásából tőzsdei előrejelzéseket nyújtó Tiktok-influenszer, vadnyugati kereskedés a bitcoinnal, veresége esetén összeomlást jósoló amerikai elnök, évekig fújódó és hirtelen kipukkanó tőzsdei lufik, nagy rotáció a részvénypiacokon, fiatal és tapasztalatlan befektetők millióinak megjelenése, Elon Musk, mint korunk vállalkozózsenije, a Tesla, ami mindent visz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés