Előfizetői tartalom

Mikor tarolja le a lakáspiacot a Fundamenta?

A pandémia ugyan igazán komoly hatást tett a személyes közvetítésére épülő üzleti tevékenységekre és a 2019 végén megfogalmazott, lakáspiacot letaroló elemekkel teletűzdelt tervekre, továbbra sincs változás a 88 pontba szedett hosszú távú célkitűzésekben a Fundamentánál. A jövőt nézve pedig, ahogy az szinte mindenki másnál is igaz, végképp pozitívak a várakozások, hiszen kétszámjegyű a növekedés a lakáshiteleknél, valamint a kormányzati programok várhatóan az ingatlan eladásokat és vételeket is felpörgetik. De beválnak-e a számítások és letarolja-e a lakáspiacot is a cég, ahogyan azt ígérték? A Portfolio Ingatlan podcast-jének legújabb vendége Morafcsik László, a Fundamenta-Lakáskassza vezérigazgató-helyettese.

Íme néhány gondolat, amit Morafcsik Lászlóval a podcastban részletesebben is átbeszélünk: Megváltozott a 88 pontos lista, amit a Fundamenta kitűzött maga elé? "Nem, de 2021-ben nem is tervezünk ezen változtatni. Ezek hosszú távú célok és stratégiai lépések, nincs kényszer arra, hogy valamelyik terméket előrevegyük, vagy levegyük a listáról." Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái