FONTOS Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat
 
Előfizetői tartalom

Mikor nyitható a magyar gazdaság? – Nem csak a járványtól függ

Portfolio
Valóban feloldhatók-e már akár márciustól kezdve a magyarországi járványügyi korlátozások, vagy érdemes óvatosabbnak lenni és várni kell még legalább április elejéig? Miket kell és miket fog mérlegelni a politika a járványügyi szempontok mellett? Miért nem jött újabb gazdasági mentőcsomag a korlátozásoktól leginkább sínylődő ágazatok számára a 10 millió forintos hitellehetőségen túl és mi ennek az üzenete a gazdasági szereplők számára?

Ezeket és számos más, a magyarországi járványkezelést, illetve a gazdaság újranyitását alapvetően befolyásoló tényezőt járt körbe a Portfolio Makro legújabb podcastjében Orosz Márton szerkesztő Madár Istvánnal, a Portfolio Makro rovatának vezetőjével és Weinhardt Attilával, a rovat szenior elemzőjével annak apropóján, hogy Attila a minap egy friss modellben vázolta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés