Előfizetői tartalom

Megborul az ingatlanpiac, ha kikeveredünk a pandémiából?

Az elmúlt egy év két kiemelt dologról szólt az ingatlanpiacon, hogy hogyan élnek túl bérlők és bérbeadók, milyen egyedi megoldásokat tudnak találni ebben az ismeretlen helyzetben, illetve, hogy mi lesz a jövő, hogyan változnak meg a szokásaink, a munkavégzésünk, a vásárlásunk, és minden az életünkben. Borbély Gáborral, a CBRE üzletfejlesztési és kutatási vezetőjével rágtuk meg a témát.

Értesülj elsőként a Portfolio új podcast adásairól, iratkozz fel Spotify és iTunes csatornánkra! A két kiemelt téma pedig nem csupán üzemeltetési vagy bérbeadói kérdés, nem csupán arról van szó, hogy egy irodaházban a cégek mostantól majd fele akkora területet bérelnek majd, hanem egy teljes ökoszisztémáról, a finanszírozásról, a befektetésekről, a fejlesztésekről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés