Előfizetői tartalom

Több vagy kevesebb biztosítást kötünk a koronavírus-járványban?

Portfolio
Kinyitnak-e a biztosítói ügyfélszolgálatok a korlátozások alatt is? Mely biztosításokból kötünk többet és melyekből kevesebbet a járvány alatt? Minek köszönhető a hosszú távú öngondoskodás felértékelődése 2020-ban? Mit mutat a kötelező biztosítások díjáról az MNB új kgfb-indexe? Mit hozott a biztosítóknál a távolságtartás az értékesítésben? Gyorsulás, lassulás vagy visszaesés jön 2021-ben a magyar biztosítási piacon? Többek között ezekről a témákról beszél a Portfolio Pénzügy Podcast újabb adásában Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) elnöke.

Nem állt meg a magyar biztosítási piac növekedése 2020-ban sem, de az előző éveknél sokkal lassabban, 4,7%-kal nőtt a szektor éves díjbevétele, meghaladva végül az 1200 milliárd forintot. A résztelekről és az idei kilátásokról Palkó István, a Portfolio vezető elemzője Pandurics Anettet, a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) az elnökét kérdezte a Portfolio Pénzügy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés