Előfizetői tartalom

Szuperliga, Netflix és a növekedési kényszer - merre tart az európai űrfoci?

Portfolio
A nagy fociklubok nincsenek a csőd szélén, de üzleti terveik az elmúlt évtizedek óriási növekedésének folytatódásán alapultak. Eközben a labdarúgás mint szórakoztatóipari termék már a Netflixszel versenyez, viszont a szurkolók tradicionális elvárásainak is meg kell felelnie. A Szuperliga gyorsan kivérző ötlete ezekre a kihívásokra próbált választ adni, pocsék megvalósítással. Teremthet-e új értéket egy Major League típusú európai futballszerveződés? Mit szóltak a tőzsdék a nagy klubok dezertálási kísérletéhez? Van-e még növekedés a Bajnokok Ligája rendszerében? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgetett Beke Károly, Nagy Viktor és Madár István.

Értesülj elsőként a Portfolio új podcast adásairól, iratkozz fel Spotify és Apple Podcast csatornánkra! Címlapkép: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés