Előfizetői tartalom

Nyit az ország, nyit az ingatlanpiac – Így lábalunk ki a Covid-sokkból

Portfolio
Több mint egy éve határozza meg az ingatlanpiaci folyamatokat a Covid, melynek hatása a lakás, az iroda, a retail és a logisztika területén egyaránt érezhető volt, mostanra azonban mindenki a nyitásra készül. Az említett szektorokat különböző mértékben ütötte meg a járvány, így a kilábalás is eltérő lesz. Hogy hol milyen visszatérésre számíthatunk, vissza lehet-e jutni a korábbi szintekre, miként alakulhat át a projektek finanszírozása, milyen kihívásokkal néz szembe a fejlesztői és a befektetői piac és milyen lesz az új világrend, arról Dirtóy Gergely, a Portfolio Ingatlan vezetője, Takács Ernővel, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnökével beszélgetett. Íme néhány fontosabb gondolat.

Értesülj elsőként a Portfolio új podcast adásairól, iratkozz fel Spotify és iTunes csatornánkra! Mi a helyzet jelenleg a magyar kereskedelmiingatlan-piacon? 2019 a magyar kereskedelmiingatlan-piac rekordéve volt, és ezek után a 2020-as Covid-év óriási kihívást jelentett az ingatlanfejlesztők számára. A piac ugyanakkor nem épült le, a tudás, a kapacitásprojektek megvannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés