Előfizetői tartalom

A bitcoin napjai meg vannak számlálva a világ tetején - Itt az új trónkövetelő

Portfolio
Markáns ralit láthattunk az elmúlt hónapokban a kriptovaluták piacán, és bár eddig a hírek nagyrészt a legnagyobb piaci értékű és legismertebb kriptopénzről, a bitcoinról szóltak, a technológiai fejlődés töretlen, és számos olyan blokklánc alapú projekt fut, amely sok szempontból sokkal izgalmasabb, mint a Bitcoin. Ezekkel az új és izgalmas fejlesztésekkel foglalkoztunk a Portfolio legutóbbi podcastjában, amelyben Kövesy Károly, a Portfolio elemzője beszélgetett Debreczeni Barnabással, a Shinrai alapítójával és ügyvezetőjével.

Bár a kriptovaluták piacán még mindig a bitcoin a leginkább meghatározó eszköz, vannak olyan blokklánc-projektek, amelyek jóval több szolgáltatást, tudást nyújtanak, képességgel rendelkeznek, ilyen az Ethereum. A legfontosabb karakterisztikája az Ethereum-hálózatnak az azon létrehozott decentralizált pénzügyi ökoszisztéma (DeFi), amely egy olyan pénzügyi szolgáltatáscsomagot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés