Előfizetői tartalom

Hogyan legyünk sikeres ország? Repülőrajttal 2030-ig

Portfolio
A koronavírus-válság egy dinamikusan fejlődő, de jövőbeli növekedési kihívásokkal is bőven rendelkező magyar gazdaságot rogyasztott meg. A járvány vége felé így még inkább aktuális a kérdés: miként alakul Magyarország jövője? Hová juthatunk el fejlettségben 2030-ig, illetve mi kell ahhoz, hogy sikeres felzárkózást hajthassunk végre?

A McKinsey Repülőrajt című tanulmánya ezeket a kérdéseket feszegeti, és erről szó a Portfolio Podcastja. Jánoskuti Leventével a McKinsey Magyarország irodavezető partnerével és Havas András társszerzővel Madár István vezető elemzőnk beszélgetett. KÖVESS MINKET Értesülj elsőként a Portfolio új podcast adásairól, iratkozz fel Spotify és Apple Podcast csatornánkra!

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés