FONTOS Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra
 
Előfizetői tartalom

Légy mohó, amikor mások félnek! És mi lehet félelmetesebb, mint egy háború?

Portfolio
A világ egyik legismertebb és legeredményesebb befektetőjének, Warren Buffettnek az egyik híres befektetési tanácsa az, hogy félj, amikor mások mohók, és légy mohó, amikor mások félnek. És mi lehet annál félelmetesebb, mint egy olyan geopolitikai feszültség, amikor nagyhatalmak feszülnek egymásnak, és ahol az esetleges katonai konfliktus előszele is elég volt ahhoz, hogy megremegjenek a tőzsdék. Legfrissebb podcastunkban Nagy Viktorral, a Portfolio vezető elemzőjével az orosz-ukrán konfliktus kapcsán beszélgettünk arról, hogy mik az elmúlt évtizedek geopolitikai feszültségeinek, terrorcselekményeinek, katonai konfliktusainak tapasztalatai, érdemes-e készpénzben ülni, vagy aranyba esetleg bitcoinba fektetni, és mikor érdemes pozíciókat felvenni.

Az orosz-ukrán konfliktus miatt egyre feszültebbé vált a helyzet az elmúlt hetekben Kelet és Nyugat között, a részvénypiaci árfolyamok jellemzően estek, alaposan megnőtt a volatilitás, a befektetők különböző forgatókönyveket kezdtek el beárazni, gyakorlatilag az Oroszország vagy a NATO oldaláról érkező nyilatkozatokba kapaszkodnak a piaci szereplők, és attól függően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés