Előfizetői tartalom

Behúzták a féket a magyar bankok - kinek jut még a szuperolcsó lakáshitelből?

Portfolio
A Portfolio Checklist mai adásában Palkó István, lapunk pénzügy rovatának vezető elemzője beszél a 2,5 százalékos jegybanki zöld lakáshitel körüli helyzetről, azaz arról, hogy miért függesztik fel egymás után az igénylések befogadását a hazai bankok, ha az utolsó adatok szerint még távol van a 200 milliárdos keretösszeg vége. A műsor második részében Farkas András, a Nyugdíjguru mondta el véleményét a magyar nyugdíjrendszer kihívásairól, valamint arról, hogy mi alapján kéne megújítani a rendszert, hogy az fenntartható és méltányos legyen.

A Portfolio Checklist meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten és itt, a cikkbe ágyazva is: Címlapkép forrása: Getty Images Mi az a Portfolio Checklist?A Portfolio Checklist lapunk új, munkanapokon jelentkező podcastje, melyben az aktuális nap meghatározó pénzügyi, gazdasági híreit dolgozzuk fel lapunk elemzői és más szakértők segítségével. A Portfolio...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái