Előfizetői tartalom

Behúzták a féket a magyar bankok - kinek jut még a szuperolcsó lakáshitelből?

Portfolio
A Portfolio Checklist mai adásában Palkó István, lapunk pénzügy rovatának vezető elemzője beszél a 2,5 százalékos jegybanki zöld lakáshitel körüli helyzetről, azaz arról, hogy miért függesztik fel egymás után az igénylések befogadását a hazai bankok, ha az utolsó adatok szerint még távol van a 200 milliárdos keretösszeg vége. A műsor második részében Farkas András, a Nyugdíjguru mondta el véleményét a magyar nyugdíjrendszer kihívásairól, valamint arról, hogy mi alapján kéne megújítani a rendszert, hogy az fenntartható és méltányos legyen.

A Portfolio Checklist meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten és itt, a cikkbe ágyazva is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images Mi az a Portfolio Checklist?A Portfolio Checklist lapunk új, munkanapokon jelentkező podcastje, melyben az aktuális nap meghatározó pénzügyi, gazdasági híreit dolgozzuk fel lapunk elemzői és más szakértők segítségével....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés