Előfizetői tartalom

Az új Nyugati titkai! - Részletek az ország legfontosabb vasúti csomópontjának megújulásáról

Portfolio
Ma még csak egy gyönyörű látványterv, egy új koncepció, egy fővárosi, országos, sőt nemzetközi léptékű megaprojekt első eleme, holnaptól azonban egy 12 évig tartó munka kezdete, melyben 4 év legalább a tervezés és előkészítés és 8 év a megvalósítás, ha minden rendben halad. A Nyugati-pályaudvar megújításának nyertes terveit szombaton hirdették ki, most pedig a projekt és a zsűri két vezetője, Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár és Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója beszélt a Portfolio Heti podcastjének extra epizódjában a részletekről, a koncepcióról és a hogyan továbbról.

Az adás meghallgatható a nagyobb podcast platformokon, köztük a Spotify-on és az Apple Podcasten, valamint itt, a cikkbe ágyazva is: Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 26. Íme, a megújuló Nyugati pályaudvar tervei! Galéria15 képA megújuló Nyugati pályaudvar nyertes tervpályázata. Forrás: BFK A győztes pályamű videója Az összes helyezett leírása, látványtervei...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái