Előfizetői tartalom

Trükkös visszavonulót fújt Putyin, csúnya bukta lett a mesteri rubelakcióból

Portfolio
A Portfolio Checklist mai adásában először arról volt szó, hogy az ukrán-orosz háborúban harcoló légiósok rengeteg videót és egyéb tartalmat töltenek fel online platformokra, ami egyáltalán nem veszélytelen tevékenység, a háborús lájkvadászat ugyanis könnyen emberéletekbe kerülhet. Mai másik témánk, hogy rendeződni látszik a március 23-án kirobbant bizonytalanság az orosz gázszállítások elszámolási devizáját illetően. A kérdésben ugyanis most úgy néz ki, hogy nyugvópontra került a Nyugat és Oroszország vitája, ugyanakkor maradtak még jelentős bizonytalanságok a rendszerben. Végül pedig a háborús bűnökről szóló négyrészes sorozatunk befejező része következett Varga Réka nemzetközi jogász-egyetemi docenssel.

A mai adás már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten a nagyobb podcast platformokon, és itt is, a cikkbe ágyazva: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Mikhail Svetlov/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés