FONTOS Itt a friss inflációs adat! Egy időre vége a csökkenésnek
 
Előfizetői tartalom

Kemény csata lesz, ezekkel néz szembe Magyarország új kormánya

Portfolio
A Portfolio Checklist mai első témája, hogy a MOL számára kifejezetten kedvezően alakítja a piaci környezetet az orosz-ukrán háború, de a helyzet egyáltalán nem biztos, hogy tartósan fennmarad. Ezt követően pedig a hamarosan felálló ötödik Orbán-kormány előtt álló legnagyobb gazdasági és geopolitikai kihívásokról fogunk beszélni, az árfixálásoktól kezdve, az infláción át, az orosz-ukrán háborúig. Mai vendégeink: Nagy Viktor, a Portfolio részvény rovatának elemzője és Beke Károly, lapunk makrogazdasági elemzője.

A Portfolio Checklist mai adása már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten a nagyobb podcast platformokon, és itt, a cikkbe ágyazva: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés