Előfizetői tartalom

Berobbant a sertés ára, a vegán sonka lehet a húsvét győztese?

Portfolio
Megjelent a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében a közelgő húsvét apropóján Szappanos Péter, a Pápai Hús ügyvezető igazgatója beszélt a hazai húspiaci trendekről, a szektorban tapasztalt őrült áremelkedésről, és arról is, hogy tervez-e a Pápai vegán húsvéti sonkát piacra dobni. Az adás második részében Biró Attilát, a Pénzcentrum elemzőjét kérdeztük a húsvéti asztalt érintő áremelkedésről, és arról, hogy mire kell figyelni, mikor húsvéti sonkát veszünk a boltban.

A Portfolio Checklist mai adása meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a nagyobb podcast platformokon, és itt, a cikkbe beágyazva is: Borítókép forrása: Getty Images Hungary

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés