Előfizetői tartalom

Megszorítás vagy nem megszorítás? Hamarosan kiderül, mi vár Magyarországra

Portfolio
A választások előtti kiköltekezés megpecsételte az idei költségvetés egyenlegét, az első negyedéves hiányszám soha nem látott magasságokban van, közben a költségvetés stabilitását újabb tényezők veszélyeztetik. Egy ilyen helyzetben merül fel a kérdés, hogy mit tehet és mire készül a kormány. Erről beszélgetett a Portfolio heti podcastjéban Orosz Márton, a műsor házigazdája Beke Károllyal, lapunk Makro rovatának elemzőjével és Csiki Gergellyel, a Portfolio lapigazgatójával.

Az elmúlt hetekben központi témává vált a magyar költségvetés állapota. Mindez nem véletlen, ugyanis mind az elemzői oldalon, mind pedig a kormány részéről érkeztek erőteljes jelzések, hogy elkerülhetetlen a 2022-es büdzsé újratervezése. Kapcsolódó cikkünk 2022. 04. 13. Micsoda?! Megszorítások jönnek Magyarországon? 2022. 04. 10. Harapófogóba került az új kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés