Előfizetői tartalom

A magyar bornak helye van a világpiacon - Podcast Soltész Gergővel

Portfolio
Milyen visszacsöppenni a fővárosi bankár életszakasz után az egri családi vállalkozásba tulajdonosként? Mire kell figyelni az összecsiszolódás időszakában az új helyzetben? Mit jelent egy magyar cég életében a dinamikus optimalizálás, amikor a dolgok hirtelen változnak meg? Milyen a jó magyar bor és mi a kedvenc bora? Többek között ezekről beszélgettünk Soltész Gergővel, az Ostoros Pincészet Zrt. elnök-tulajdonosával a Portfolio heti podcast Extra adásában, melynek házigazdája Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója és Siklósi Gergely, világbajnok párbajtőröző, aki arról is faggatta az üzletembert, hogy mit adott számára a sportolói múlt, mire tanította meg, és ezeket a tanulságokat ma hol és hogyan alkalmazza. A beszélgetésből az is kiderült, hogy milyen párhuzamok vannak az időjárás által lényegesen meghatározott bortermelés és a sportolói teljesítmények között.

Értesülj elsőként a Portfolio új podcast adásairól, iratkozz fel Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts és Youtube csatornánkra! KÖVESS MINKET A Krisán Lászlóval, a KAVOSZ vezérigazgatójával készített hasonló tematikájú podcastadásunk itt található: Kapcsolódó cikkünk 2022. 04. 08. Fény derült rá, miért tartanak a bankosok a vállalkozóktól

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái