Előfizetői tartalom

Ezen dől el, hogy melyik bank jobb a másiknál - Podcast

Portfolio
Az az élmény, amit egy csapatsportban meg tud szerezni egy ember, és ezt minél fiatalabb korban teszi, az óriási előnyt jelent, amit később akár a munkában is kamatoztathat – fejtette ki Szabados Richárd. Az Erste Bank Hungary Zrt. vállalati üzletágvezetőjével a Portfolio Extra Podcastjában beszélgetett Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója és Siklósi Gergely világbajnok párbajtőröző többek között arról, hogy hogyan került kapcsolatba a jégkoronggal, hogyan lett a szövetség alelnöke, milyen sportokat űzött, mit sportol jelenleg, azt hogyan egyezteti össze a munkával és a családi élettel, valamint hogy mit jelent számára a fairplay az üzleti életben. De szóba került az is, hogy egy vezető milyen fejlődésen megy keresztül ahogy lép egyre feljebb és feljebb. Elárulta azt is: ő személyesen a felhatalmazó vezetésben hisz. Meglátása szerint a magyar bankok közötti különbség ott dől el, hogy a dolgozók hogyan végzik a munkájukat.

Értesülj elsőként a Portfolio új podcast adásairól, iratkozz fel Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts és Youtube csatornánkra! KÖVESS MINKET A Krisán Lászlóval, a KAVOSZ vezérigazgatójával és Soltész Gergővel, az Ostoros Pincészet Zrt. elnök-tulajdonosával készített hasonló tematikájú podcastadásaink itt találhatók: Kapcsolódó cikkünk 2022. 04. 08. Fény derült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés