Előfizetői tartalom

Nagyon elszálltak a lakásárak - Erre figyelj, ha most vásárolnál

Portfolio
Nagyon kevés olyan termék van, aminek az ára nem emelkedett jelentősen az elmúlt hónapok során. Az infláció egyre magasabbra nő, de a lakáspiacon sem álltak meg az árak. Hol tartunk most? Mit jelentenek az állami támogatások a mai árakhoz képest? Mit tapasztalhatunk a lakosság hitelfelvételi hajlandóságában? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk Futó Péterrel, a Portfolio ingatlanpiaci elemzőjével.

A beszélgetésből a lakásárak várható alakulása mellett kiderül, hogy mennyit alkudhatunk leendő lakásunk árából, milyen gyorsan lehet eladni egy lakást a különböző ingatlantípusok esetében, illetve, hogy érdemes-e befektetési céllal lakást vásárolni. Emellett szóba kerül a lakbérek alakulása is, és az, hogy mire figyeljenek különösen a lakásvásárlás előtt állók....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés