Előfizetői tartalom

Kész a mesterterv: ez lehet Elon Musk célja a Twitter felvásárlásával

Portfolio
Már több mint egy hete tudjuk, hogy Elon Musk ajánlata a Twitter felvásárlására jó eséllyel sikeres lesz. Arról azonban még alig hallottunk valamit a világ leggazdagabb emberétől, hogy mit is fog csinálni a platformmal, amitól az szebb, jobb, szabadabb és talán még üzletileg is sikeresebb lehet. Legfrissebb heti Podcast adásunkban az előzményekről, de még inkább a jövőbeni tervekről és a kockázatokat bőven hordozó tőzsdei vonatkozásokról beszélgetett Orosz Márton, a műsor házigazdája lapunk részvény rovatának senior elemzőjével, Faluvégi Balázzsal.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) Elon Musk ugyan egy gazdag család gyermekeként született...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés