Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor: eljelentéktelenedhet a forint Magyarországon

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében az ötödik Orbán-kormány minisztereinek - Nagy Mártonnak, Csák Jánosnak és Szijjártó Péternek - bizottsági meghallgatásáról volt szó. A témával kapcsolatban Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját kérdeztük, aki élőben tudósított az eseményről. Az adás második részében Zsiday Viktor, a Citadella Alap portfólió menedzsere egyebek mellett arról beszélt, hogy milyenek az ország makrogazdasági kilátásai, valamint, hogy milyen körülmények között jelentéktelenedhet el a forint Magyarországon. Végül pedig Nagygyörgy Tibort, a Biggeorge Property Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük a hazai ingatlanpiac változásairól és kihívásairól.

A mai adás már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái