Előfizetői tartalom

Jön az áresés a lakáspiacon? Hol a legtúlárazottabbak az ingatlanok?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének hétfői adása. A mai műsor első részében azzal foglalkoztunk, hogy a Magyar Nemzeti Bank szerint még sohasem voltak olyan túlárazottak az ingatlanok Magyarországon, mint most, így felmerül a kérdés, hogy jön-e árzuhanás a hazai lakóingatlanoknál. A témával kapcsolatban Futó Pétert, a Portfolio Ingatlan-divíziójának elemzőjét kérdeztük. A podcast második részében Faluvégi Balázs, a Portfolio Részvény rovatának szenior elemzője volt a vendégünk, aki a napokban kipróbált egy teljesen automatizált, személyzet nélküli boltot Budaörsön. A bolt gyenge pontjait ráadásul nem egyedül, hanem a kamrai csokik trükkös megszerzésére specializálódott kilencéves fiával együtt mérte fel.

A mai adás már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés