Előfizetői tartalom

Ezt is elbukta Gattyán György – ez nem az ő éve?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének csütörtöki adása. A mai műsor első részében a ma megjelent A 100 Leggazdagabb Magyar 2022 című kiadvánnyal foglalkozunk. A témával kapcsolatban Szakonyi Péter felelős szerkesztő volt a vendégünk, aki többek között azt is megvilágította, hogy Gattyán György az idei listában miért bukta el 2021-es dobogós helyezését, és adta át azt Felcsuti Zsoltnak. Az adás második részében az Orbán Viktor miniszterelnök által szerdán bejelentett, majd pedig Gulyás Gergely és Nagy Márton miniszterek által csütörtökön részletezett költségvetési kiigazító csomagot értékelte Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója. A különadókat is bőségesen tartalmazó gazdasági csomag makrogazdasági és tőkepiaci hatásaival részletesen holnap, tehát pénteki adásunkban foglalkozunk majd.

A mai adás már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés