Előfizetői tartalom

Mikor fizethetünk magyar euróval? Bod Péter Ákost kérdeztük

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének hétfői adása. A műsor első részében arról az április felmérésről volt szó, amelyben magyarokat is megkérdeztek, hogy mennyire elégedettek a hazai fizetőeszköz, a forint teljesítményével, és hogy támogatnák-e az euró bevezetését. A felmérés eredményéről, a forint versenyképességéről és az euró bevezetésének lehetőségéről Bod Péter Ákost, a Budapesti Corvinus Egyetem tanárát, az MTA doktorát, volt jegybankelnököt kérdeztük. Az adás második részében az acél árának változásával foglalkoztunk, mivel az év eleji túlkereslethez és meredek áremelkedéshez képest, mostanra gyakorlatilag leálltak a megrendelések az acél piacán. A témával kapcsolatban Braunmüller Lajos, a Portfolio szerkesztője volt a Checklist vendége.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés