Előfizetői tartalom

Megszólalt Zacher Gábor: majomhimlő, Elf-Bar, fesztiválszezon

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének keddi adása. A műsor első részében Zacher Gábor volt a Checklist vendége, akit Ferkó Nikolett, lapunk Makro rovatának elemzője kérdezett a fesztiválszezonra jellemző alkohol és kábítószer fogyasztási szokásokról, a rendezvények egészségügyi felügyeletéről, a majomhimlőről, illetve a fiatalok körében egyre népszerűbb Elf Barról. Az adás második részében a Portfolio ma délelőtti élő Facebook bejelentkezéséből hallgatható meg egy részlet, amelyben a történelmi forint gyengülés okaival és a hazai fizetőeszköz kilátásaival foglalkoztunk. A témával kapcsolatban Madár István, a Portfolio Makro rovatának vezető elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép forrása: MTI Fotó/Mohai Balázs

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái