Előfizetői tartalom

A közösség formálja a piacot, ne a piac a közösséget

Portfolio
Hogy működik egy online közösségi piactér, és hogy vehetünk részt benne? Milyen megoldásokat, termékeket találhatunk, vagy épp hogyan validálhatjuk saját ötletünket? A Portfolio Heti podcastjének Extra epizódjában Kövesdi Gáborral, a nemrégiben indult „magyar Kickstarter”, a Brancs alapítójával, és két innovatív projekt, a Refilamer és a POP Tiny House tulajdonosaival, sorrendben Kiri Hunorral és Izrael Norberttel beszélgettünk.

A beszélgetés már meghallgatható a Portfolio podcast csatornáján a nagyobb podcast platformokon, köztük a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten és itt, a cikkbe illesztett lejátszóban is: KÖVESS MINKET Ha nem szeretnél lemaradni új adásainkról, kövesd a Portfolio szerkesztőségének podcast csatornáit. Heti podcastjeink, melyekben mindig egy-egy aktuális témát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés