Előfizetői tartalom

Újabb konfliktus jöhet, most egy NATO-tag lehet az agresszor

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének szerdai adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök, aki amellett, hogy próbálja blokkolni Svédország és Finnország NATO-csatlakozását, katonai offenzívát helyezett előtérbe Szíriával szemben. A témával kapcsolatban Kiss Csaba, lapunk Globál rovatának elemzője volt a Checklist vendége. Az adás második részében Buda Andreát, a Cinema City mozihálózat PR- és marketingigazgatóját kérdeztük arról, hogy a koronavírus járvány okozta kényszerleállás után hogyan tért vissza az élet a mozikba, konkurenciát jelentenek-e a streamingszolgáltatók és hogy melyik filmet övezi a legnagyobb várakozás jelenleg.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés