Előfizetői tartalom

A kormány döntésén múlhat 100 ezer magyar gyógyulása – rengeteg új terápia vár befogadásra

Portfolio
85 új terápia vár kormányzati jóváhagyásra, mely évente 100 ezer beteg ellátását érintené – egyebek mellett erről beszélt a Portfolio Business podcast friss adásában Holchacker Péter, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (AIPM) igazgatója. A szakember azzal kapcsolatban is nyilatkozott lapunknak, hogy átlagosan mennyi idő Magyarországon új ellátási módszereket bevezetni, hogyan állunk ezzel régiós összehasonlításban, és hogy az infláció miképpen befolyásolja a hazai betegek ellátásbiztonságát.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A podcast és a cikk megjelenését az AIPM - Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete támogatta. Borítókép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés