Előfizetői tartalom

Silány áruk, polchiány, brutális drágulás - lehull a lepel az élelmiszerár-stop árnyoldaláról

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének pénteki adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy az élelmiszerár-stop hatására egyre gyakrabban találkozhatunk a boltokban üres polcokkal, rosszabb minőségű termékekkel és (a nem rögzített árú termékeknél) egyre magasabb árakkal. A témával kapcsolatban Hornyák József, lapunk Makro rovatának elemzője volt a Checklist vendége. Adásunk második részében Mihail Krityihin, a Gazprom ügyeit alaposan ismerő vezető gázpiaci elemző nyilatkozatával foglalkoztunk, aki szerint biztosra vehető, hogy még a nyár folyamán elzárásra kerülnek az orosz gázcsapok. A lehetséges forgatókönyvekről Weinhardt Attilát, a Portfolio Makro rovatának elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép forrása: Unsplash

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái