Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor: ez már a második fázis, a harmadik Törökország

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének hétfői adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy milyen gazdaságpolitikai szándék vezethetett a forint elmúlt évekbeli folyamatos romlásához, és milyen következményei lehetnek annak, ha minden változatlanul megy tovább. A témával kapcsolatban Zsiday Viktor, a Citadella Alap portfóliómenedzsere volt a vendégünk, aki a napokban egy blogposztot közölt a témában. Az adás második részében az Ukrajnában zajló háborúról volt szó, az oroszok ugyanis bevették Szeverodonyeck városát, kérdés ugyanakkor, hogy ez mit jelent a háborús céljaikat illetően. A hadi helyzettel kapcsolatban Huszák Dániel, a Portfolio Globál rovatának vezető elemzője volt a Checklist vendége. Végül a Brain Barral foglalkoztunk, az ősszel megrendezésre kerülő fesztivál ugyanis bejelentette első előadóit. A rendezvény médiapartnere a Portfolio.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET A Zsiday Viktorral készített interjúban említett, a világgazdasági folyamatokról szóló blogposzt ide kattintva érhető el. Címlapkép forrása: Portfolio/Stiller Ákos

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés