Előfizetői tartalom

Megszólalt Jakab Ferenc a harmadik, negyedik oltásról

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének csütörtöki adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy alacsony járványügyi készültség mellett kezdtek el emelkedni a koronavírus-esetszámok Magyarországon. Arról, hogy ebben a helyzetben milyen óvintézkedéseket érdemes tenni, illetve hogy mi a tudományos álláspont a harmadik és negyedik oltással kapcsolatban, Dr. Jakab Ferenc virológust, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának tudományos dékánhelyettesét kérdeztük. Az adás második részében az MNB által ma közzétett gazdasági előrejelzésekről, többek között az idei és jövő évi inflációról, valamint a gazdaság várható teljesítményéről lesz szó. A témával kapcsolatban Madár István, lapunk Makro rovatának vezető elemzője volt a Checklist vendége.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: MTI/Krizsán Csaba

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés