Előfizetői tartalom

36 fokos kánikula, víz az nincs – Milyen az élet most a budapesti agglomerációban?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének pénteki adása. A mai műsor első részében arról lesz szó, hogy napok óta kisebb-nagyobb vízhiánnyal küzd több település a budapesti agglomerációban. Solymár egyes részein viszont egészen drámai a helyzet, a falu bizonyos területein napok óta egyáltalán nincs víz. A témával kapcsolatban Nagy László Csaba, a Budakörnyék Fejlődéséért Egyesület tagja, solymári önkormányzati képviselő volt a vendégünk. A mai adás második témája, hogy a megszűnés szélére került egy kulturális intézmény a fővárosban, az elmaradt központi költségvetési támogatás miatt július 15-tel bezárhatja kapuit a budapesti Átrium független színház és multikulturális tér.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Unsplash

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái